Zadnji komentarji

 • Kot Doc Holliday ali šerif McCloud   7 ur 43 min od tega

  Če Amigota poznate kot negativca, potem je ON zmagal in dosegel da tako mislite kot je On želel ! Ker on je namenoma hotel tako, ker če ne nebi mogu marsikaj odkriti ali izvohati. AMIGO pozna use sorte ljudi. Seveda je bil v raznih zaporih, pa ne da bi kradel ali goljufal, temveč ker se je postavil zažrtve, ki so jo pustili usi "pošteni" ljudje na cedilu, in tudi policija ali socialna. Še u zaporih je delal red. 0I

  n zato danes iščejo razne ustanove njegove izkušnje na raznih področjih in znanjih. Od ministrstva za notranje zadeve, detektivskega dela, vojske. Kdo pa ga use kličejo v tujino, pa sploh ne veste, sej AMIGO se nikoli ne hvali. Ma samo poglejte ali je alkoholik ? Drogeraš ? Nič od tega, on je bolj zdrav kot vsi ostali pri njegovih letih ali še mlajših.  On je mojster borilnih veščin in poučuje na raznih mestih. Uglavnem, nič ne poznate, samo mislite da poznate. Bistvo je skrito očem !!!

 • Kot Doc Holliday ali šerif McCloud   1 teden 3 dnevi od tega

  Jaz ga poznam bolj kot pijančka in malega krimanalca. Če se  ne motim je tudi nekaj  sedel.

 • Tolmin - Kozlov rob   10 tednov 6 dni od tega

   

  Borut, Borut...

 • Simon Gregorčič - V pepelnični noči   12 tednov 2 dni od tega

  Že nad 50 let na vsako polnoč med pustom in pepelnico poskušam sam sebi, če drugih ni blizu, občuteno deklamirati to pesem. Tudi nocoj sem si jo. V strahu, da bi s tekstom v spominu ne zašel, sem pesem za oporo poiskal tu. Po toliko letih pa sem prvič opazil, da je še bral nisem dobro. G. Simon je napisal da jih bo strah "zmel" in ne "zmlel".kot sem toliko desetletij bral jaz. Ja hudo je biti slabo pismen.

 • France Prešeren: Glosa   20 tednov 6 dni od tega

  Lol good show

 • Kot Doc Holliday ali šerif McCloud   24 tednov 3 dnevi od tega

  Samooklicani detektiv ? Ja prosim vas, sej ima vendarle končano in priznano mednarodno detektivsko šolo in angleški certifikat (kolikor sem slišala v Milanu) že od leta 2006 ali 2007 ! Sej ima vse mednarodne certifikate doma in na ministrstvu za notranje zadeve to dobro vedo. Je edini z izraelskim certifikatom in končano Izraelsko protiteroristično akademijo iz leta 2008. No vsaj do takrat je bil edini iz Slovenije. In nato mednarodni bodyguard (iz leta 2011), če sem točno napisala letnico. Njegovi mednarodni certifikati so POTRJENi v mednarodnem merilu, še posebno Izraelski: In jih ni moč kopirati, kot to delajo drugi, sej imajo v Izraelu vsak svojo posebno kodo, kdor pri njih konča akademijo. Pa kaj vam je ljudje, sej nimate pojma o Walterju ! In je končal tudi posebno izobraževanje v Zavodu EMMA glede pomoči žrtvam nasilja. Bil pa je res z raznimi kriminalci in šefi mafije, sam vam povem, da če on ne bi riskiral svojga življenja, tud policija ne bi nič odkrila ! Zdej ne bom trdila da je bil tajni špijun ali agent in da je moral tako delat, samo pa se nikol ne ve, sam vem pa da ni nikoli bil pokvarjen in to je dalo mislit tud pisatelju iz Češke, ki piše knjigo o njemu. Vem tudi to, da je bil 2 leti za Slovenijo mednarodni predsednik zveze za Varovanje in Zaščito. Pa je potem sam dal odpoved, ker je preveč (bojda) nepoštenosti v mednarodnih organizacijah. Sej imate Tminci zahvaljujoč njemu prvo nacionalno filmsko nagrado: VESNO ! Bil je tud nagrajen v tujini (ne vem točno kje) glede pisanja poezij ! Uglavnem - nimate pojma o WALTERJU Amigotu ! Ženske pa normalno da pogledamo za njim, sej je do mene edini prijazen in galanten in tud vem, če se kaj loti, da bo naredu, ne glede na zakone ali - kej bo kdo reku !! Vsi drugi ste preveč samovšečni in egoistični in vsevedni, če pa bi prišlo do kakšnih problemov, vem da se lahko zanesem samo na njega. Niti na policijo, niti na socialno se ne moreš več zanest, na Walterja pa lahko ! Ne pa ku ostali, ko samo govorijo kaj bi vse "oni" naredili, v bistvu pa nič ne nardijo in samo tarnate in nevoščljivo jamrate. Kar pa se tiče kriminala - ja poglejte kdo vas krade in goljufa. Ja vaša (naša) država, ne pa Walter: In ste vsi tiho ! Ja dedci pa taki ! Smilte se mi po eni strani ! Za Walterja Amigota pa vem, da bi za bilo koga v ogenj skoču, če bi bilo potrebno ! In nikoli nisem slišala od njega, da bi kaj slabega govoru o vas ali o kakšnem posamezniku, vi nevoščljivci in nesposobneži pa non stop udruhate po njem. In za konec - on še zdej, zdej deluje v raznih mednarodnih organizacijah in predvsem ga iz tujine kličejo ! Kej pa vi, ali znate delati in pomagati drugim, kot to dela AMIGO, al sam nevoščljivo tarnate in za povrh, še vaše žene so vas site, sam da vam tega ne povedo - Uboge vaše žene !

  VIVA - (Tminski) WALTER Amigo, sam tak naprej !!!

 • Kot Doc Holliday ali šerif McCloud   24 tednov 6 dni od tega

  Verjetno daleč od aktualnosti...a, če pobrskamo po zgodovini tega samooklicanega detektiva,reševalca zlorabljenih žena...je zelo pestra, predvsem kriminalna-nasilna.Me zanima s čim si mu plačala?S p...?

 • Iščem prevoz iz Posočja/v Posočje   39 tednov 2 dni od tega
  Živjo! Iščem prevoz iz Bovca ali okolice do Ljubljane za danes 5.avgusta. Če se kdo pelje v to smer in ima prosti sedež naj me kontaktira na tel. 040714088 Hvala in lep pozdrav, Manca
 • Gramoza noče nihče - Podobo rek bodo poleti kazile gore gramoza - Gradbinci ga ne potrebujejo, koncesionarji nemočni   1 leto 5 tednov od tega

  Zastonj naj ga ponudijo, pa ga bodo ljudje hitro zvozili kar na avtomobilskih prikolicah... Vsak eno ali dve, pa bodo vse te gore gramoza kar izpuhtele...

 • France Prešeren: Glosa   1 leto 9 tednov od tega
  U suck ur gay
 • Kot Doc Holliday ali šerif McCloud   1 leto 10 tednov od tega

  Sama nevoščljivost in hinavstvo do WALTERJA Amigota. WALTER nikol ni nabasau kakšnega brez veze. Sigurno so se delal frajerje in tud izzival. Usak se jih je ZASLUŽU sigurno. Kolk je AMIGO rešu ljudi in u tujini in u Sloveniji, jih nobeden drug ni, kr nimajo jajc. Če bi bil jst na  WALTERJEVEM mestu, z njegovim znanjem, bi nabasau usazga ta druzga. Sej si druzga ne zaslužje teli u glavah misleči frajerji !!!

 • Terpinov herbarij v knjižnici   2 leti 5 dni od tega

  kr neki :P looooooool

 • 60.000 let stara neandertalčeva piščal   2 leti 5 dni od tega

  Prav tako piščal je izdelal moj pes iz goveje goleni.

 • 60.000 let stara neandertalčeva piščal   2 leti 6 tednov od tega

  beda

 • Jazz Punt Big Band & Janez Bončina Benč   2 leti 23 tednov od tega

  Kanin, Kanin, jaz sem tvoj sin!

 • Sonce, voda, zrak, svoboda   2 leti 29 tednov od tega

  Dule sereš...pa še za školjko se ti lima...drek

 • Sonce, voda, zrak, svoboda   2 leti 30 tednov od tega

  Sem Dušan Mijanović, avtor prispevka o letošnjem Kreativnem taboru 2013. Bil sem opozorjen, da sta bili, v soboto 3. avgusta ter del naslednjega dne, na voljo obe dominantni slovenski znamki piva. Organizatorju se za tisti dan in pol, zavoljo primerjanja s Tirano pred 25-timi leti, iskreno opravičujem. Za ostala dva dneva in pol ostaja kritika na mestu.

  Vidimo se na Sajeti 2014!!!

  Dule

 • Sonce, voda, zrak, svoboda   2 leti 33 tednov od tega

  Seveda lahko. Pošljem v nekaj dneh na e-naslov založbe.

 • Sonce, voda, zrak, svoboda   2 leti 34 tednov od tega

  oj živjo!

  mene zanima, če se da dobit fotko od dua Najoua (taprva).

  bi jo objavu na naši strani

  www.macefizelj.si/najoua

  lp,

   

  samo

 • Sonce, voda, zrak, svoboda   2 leti 36 tednov od tega

  Popravek:

  Lebanu in ekipi (ne samo Janezu), glasbenim izvajalcem in lokalnim podizvajalcem, seveda.

  Tolminer do konca (in naprej)

 • Sonce, voda, zrak, svoboda   2 leti 36 tednov od tega

  Super 013 edicija Super Sajete. Čestitke Lebanu, glasbenim izvajalcem in lokalnim podizvajalcem. Po parih letih tavanja so spet ujeli pravi ritem, upam in želim da ga obdržijo tudi v prihodnje.

 • Poltrona Express in Duo Kamikaze ta vikend na Sotočju   2 leti 36 tednov od tega

  Magajne je meni osebno vrhunski kitarist. Ne razumem pa te negativne nastrojenosti. Konstruktivna kritika bi bila dobrodošla tule, ostalo je samo en velik negativizem in iskanje pozornosti. Če je ni doma, jo pa iščejo na spletu s pljuvanjem ljudi, ki počnejo nekaj ustvarjalnega s svojim časom in talentom. Pa lep večer vsem.

 • Poltrona Express in Duo Kamikaze ta vikend na Sotočju   2 leti 36 tednov od tega
  c

  c

 • Kot Doc Holliday ali šerif McCloud   2 leti 50 tednov od tega

  Vidm da res (nekateri) nimate pojma seveda. WALTER Amigo (naš PRAPETC) je reševal ženske, otroke, starejše .....  povsod po Sloveniji in tujini. Reševau probleme ki se jih še policija al vojska ni upala, sama sem vidla marsikaj u življenju, ma takšnega moškega kot je naš WALTER pa še ne. Use ostalo slabo kar govorijo razni nesposobneži in nevoščljivci o našem WALTERJU Amigotu, je sama hinavska zadeva. In kaj so naredili ostali ljudje ??? WALTER je še dandanes pri svojih 53. letih več sposoben kot bilokdo drug, ki jih jema dons 20. al pa 30 let. O AMIGOTU so posneli avtobiografski dokumentarni film, ki je prejel glavno slovensko filmsko nagrado !!!!  Al ste mu ostali slovenceljni nevoščljivi ??? WALTER je rešil eno žensko na Koroškem, ki jo je mož tepu in tepu. Tisto žensko je ni rešila niti policija niti socialna, ampak AMIGO jo je rešil. Še glavna slovenska tožilka VLASTA NUSSDORFER to ve, ki se mu je osebno zahvalila !!! Nadaljuj svojo veličanstveno človeško pot, WALTER Amigo, sej drugi ne znajo, so izgubljeni, nimajo "jajc", al pa so hinavci....!!!

  SREČNO WALTER Amigo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • PREDAVANJE V GALERIJI SDK: TOLMINSKI PUNT: je po 300 letih čas za ponovnega?   3 leta 2 tednov od tega

  Ma vseeno tminci ne se udat. Bo že boljš. Enkrat

  Važn da so hribi pa soča pa to.